Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een amerikaanse bulldog pupje kochten bij ons:

 


Met de pup gaat het super goed!

 

 


 

Patrick schreef:

 

hallo

zoals beloofd nog enkele foto’s van Jack hij is nu 10 maanden en weegt al 38 kg het mag wel stoppen

want hij zit nog altijd even graag op de schoot!

Maar alles gaat prima en we zijn nog altijd even blij met hem!

 

Groetjes Patrick Heidi kids en Jack

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Philippe schreef:

 

Goede avond,

 

Wij zijn super blij met onze nieuwe bewonen.

Onze American bull die zondag mee naar huis gegaan is "luistert" naar de naam Marie;-)

Jullie zijn welkom op onze FB waar reeds mooie foto's van onze schelm opstaan.

Philipp De Baerdemacker

 

Mvg,

Philippe & Kim

 

 


 

 

Tim schreef:

 

Onderwerp: Engelse bulldog pup
Uw vraag - opmerking: Hoi, ik heb jaren geleden een amerikaanse bulldog bij jullie gekocht waar ik jarenlang plezier van heb gehad.
Nu ben ik op zoek naar een engelse bulldog pup, en ik kwam op marktplaats een rare advertentie tegen die jullie naam gebruikt. Er worden pups aangeboden voor 300 euro, in amersfoort. Het advertentienummer is 699544991.
Mochten deze pups toch van jullie zijn, dan wil ik er heel graag een.

Met vriendelijke groet

Tim van der Borgh

 

 


 

 

Dina schreef:

 

begin september zijn we onze amerikaanse buldog komen halen en luistert naar de naam dina een schat van een dier we zouden niet meer zonder haar kunnen bedankt aan de mensen van t hezehof

 

 

 

 


 

 

Driesen schreef:

 

dit is onze amerikaanse bulldog Kenai die we bij jullie gekocht hebben (afstammeling senne en porsch). Groetjes familie Driesen.

 

 

 

 

 


 

 

Karine schreef:

 

Hallo Hezehof,
Nu onze Bull ( een Amerikaanse bulldog ) bijna 20 maanden is, en waarschijnlijk niet meer zal groeien, sturen we nog enkele foto’s door. De meeste zijn genomen tijdens een georganiseerde wandeling met honden in La Roche. Zoals je kan zien voelt Bull zich in zijn sas met al die andere honden. Op de laatste foto kan je Bull zien met zijn grote vriend Balou, ze liggen lekker knus naast elkaar te slapen. In het begin hadden we wel wat problemen met onze Bull, hij is namelijk zeer dominant en beet telkens in mijn hielen als hij geen zin had om te luisteren. Maar met engelengeduld en zeer veel oefening is alles goed gekomen. Hij weet nu zijn plaats in het gezin en voelt er zich thuis. Het is een zeer lieve, speelse hond, die zich graag laat knuffelen. Zit graag in de auto en kan dus overal mee naar toe. Geniet steeds van zijn ( lange ) wandelingen en kan het goed stellen met andere honden. Kortom we zijn blij met onze flink uit de kluiten gewassen Bull.
Groetjes, Marc, Karine, Nick en Tessa 

 

 

 

 

 


 

 

Peter en Tine schreven:

 

Hallo ! Wij hebben op in augustus 2011 een puppy bij jullie komen kopen ( amerikaanse bulldog )  en nu is men vraag of er foto ’s van de ouders zijn want wij zijn wel benieuwd naar zen afkomst . Jovi doet het zeer goed ! Alvast bedankt!

 

Peter & Tine

 

 

 

 

 


 

 

Elke schreef:

 

Hallo,

 

Hier een fotootje van onze Joe die we bij jullie begin augustus hebben gekocht!

 

Groetjes Wouter en Elke 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Martin schreef:

 

Hallo Hezehof
diesel, onze Amerikaanse Bulldog is een lieve hond mt een goed karakter echt een tophond. Heb dr

een foto bij gedaan om te laten zien wat het is geworden. 

 

 

 

 

 


 

 

 

Schyvens schreef:


Hallo,

Ik heb 2 weken geleden een Amerikaanse bulldog gekocht bij jullie (de eerste reu, met helft bruin en wit hoofd), hij noemt Raico en maakt het prima.

 

 

 

 

 


 

 

 

Angela schreef:

 

goedenmiddag ik ben op zoek naar de broertjes of zusjes van mij americaanse bulldog rednose die in july 2005 geboren zijn ik zou het leuk vinden om foto,s van hun te zien met luna gaat het erg goed ze blijft alleen klein maar is erg speels en goed waaks! en wilde jullie nog ff bedanken voor de goede service als jullie nog weten wie ik ben! groeten angela

 

 

 


 

 

Mark schreef:

 

Hallo,
het gaat super de luxe goed met mijn Ice,
ik ga volgende week donderdag met haar voor een prikje.
Zo gauw als ze een beetje groeit volgen foto"s
NOGMAALS VELE MALEN DANK!!!!!!!!
Mark

 

 

 


 

 

Michel schreef:

 

Hallo,

2 jaar geleden een amerikaanse bulldogg pup opgehaald bij jullie was al iets ouder maar dat maakte niks uit was het laatste reutje. In het begin wat problemen omtrend rare vreemde bulten waar zowel jullie arts als onze arts geen raad mee wisten maar het gaat het nu een stuk beter. Hij was in het begin een beetje bang maar dat zit dus ook blijkbaar in het ras zo zie ik bij mensen hier dit dit ras ook hebben.

 

Bij jullie gekomen weet ik me nog te herrineren dat de honden in grote verblijven zaten en het was er mooi en netjes soort van grote boerderij. De hond hebben wij bullit genoemd en is uitgegroeid tot een mooie waakzame hond van schofthoogte 70 cm die heel goed kan opschieten met onze andere hond max. Complimenten verder voor jullie site helemaal nieuw zie ik na lange tijd niet op gekeken te hebben.

 

 

 

 


 

 

Cynthia schreef:

 

hallo,
na ons telefonisch contact stuur ik bij deze ng eens een foto van onze amerikaanse bulldog rayden-li!

 

 

 

 


 

 

Joël schreef:

 

Geachte,
Het is reeds 2 jaar geleden dat wij deze loebas, een amerikaanse bulldog, nu genaamd fons, bij u hebben gekozen, en wij hebben er nog geen seconde spijt van gehad !
In bijlage laatste en recent genomen foto op een opendeurdag in een dierenspeciaalzaak te Aarschot waar iedereen vol bewondering en ontzag was.
Beste groeten.
Van Den Bosch Joel.

 

 

 

 

 


 

 

 

Renard schreef:

 

Hallo iedereen in Hezehof,
Tot afgelopen dinsdag 2 augustus woonde ik, Amerikaanse Bulldog, sinds mijn geboorte bij jullie voor een 10-tal maanden. Ik bedankt jullie nog voor de goede zorgen en de lieve knuffels die jullie me gaven.

Marie en Gert, mijn baasjes, hebben me "Nara" genoemd. Ze zijn heel fier en gelukkig met mij en ik voel me hier kiplekker en eet elke dag mijn bord leeg. Ze hebben me al héél veel geleerd. Ik wandel als een grote meid aan de leiband en doe mijn plasjes en k...jes buiten. Ze zeggen dat ik een flinke meid ben en dat ik héél slim ben. Daar ben ik wel fier op hoor! Spiegels en vitrines vind ik iets fantastisch, ik blijf er dan ook elke keer voor staan.

Zo, nu weten jullie dat ik het goed maak, maar wees gerust, ik breng jullie nog een bezoekje en zal regelmatig iets van me laten horen.

Nara, Marie en Gert

 

 

 


 

 

Yvonne schreef:

 

Onze Amerikaanse Bulldog, genaamd Jake, is op 30 juli 2005 geboren. Wij zijn hem 18 september 2005 wezen halen. In begin was hij zo klein dat hij op je schoot kon liggen, maar na een jaar is hij al zo groot dat hij nog maar net in z'n mand kan. Het is een erg lieve en speelse hond, die goed met o.a. onze zoon van bijna 2 jaar kan opschieten. Hij is een goede eter, lust van alles en speelt graag met andere honden. Kan rennen als een hazewindhond en springen als een kangaroo. Kortom een hond voor heel veel jaren plezier en gezelschap.

Hezehof: Bedankt voor deze hond !!

 

 

 


 

 

 

Marc van Loo schreef:

 

Hallo,
Hierbij sturen we jullie enkele foto's van de Amerikaanse bulldog die we bij jullie kochten op 30 september. Hij kreeg de naam Bull. Hij is ondertussen reeds veel gegroeid. Hij is meestal heel lief , kan al zitten op bevel is overdag reeds zindelijk ( als we het op tijd zien dat hij buiten moet !! )
Groetjes Karine, Nick en Tessa

 

 

 

 


 

 

Mark schreef:

 

Wat is het toch een fantastische hond onze Ice...
Ze heeft een superleven hier bij ons, en we houden van haar als ons kindje. Soms is ze wel een klein duvelke, maar dat maakt haar ook zo bijzonder..
Groetjes Mark en Ina.