Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een amerikaanse cocker pupje kochten bij ons:

 


 

Dit is Lily, we hebben haar bij jullie gekocht, super lieve en speelse hond. Ons leven zou niet meer hetzelfde zijn zonder haar. ze is nu iets meer dan 6 maanden oud. Groetjes Alissa en Jonathan de trotse baasjes.

 


 


 

Guustje gaat al mee gaan eten!

 

 

 


 

 

 

Fam. Smolders schreef:

 

Onze Basile is hier ‘met zijn gatteke in de boter gevallen!’.

 

Zoals beloofd (met wat vertraging) toch nog een fotootje.

 

Links is een foto gamaakt nog niet lang geleden. En recht een foto toen we hem nog maar net hadden.

 

Basile is heel leerzaam we gaan er met naar de gewone gehoorzaamheid les en ook naar agility.

 

Vele groeten en een pootje,

Toby & Basile

Fam. Smolders

 

 

 

 

 


 

 

Meuleman schreef:

 

Hallo allemaal,

 

Dit is onze sloeber,we hebben onze Amerikaanse Cocker 2,5jaar geleden bij jullie gekocht een schat van een hond,we willen hem voor geen goud van de wereld missen.

 

In de bijlage vind u een paar foto's van onze Sloeber.

 

Groetjes en een likje van Sloeber

familie Meuleman

Geraardsbergen

 

 

 


 

 

Kim schreef:

 

Hallo,

 

Ik ben Kim,

wij hebben vorig jaar in april bij jullie een Amerikaanse Cocker (Duck)

en een mini- Teckel (Snuf) gekocht. In het begin hebben we een beetje problemen gehad, dit in verband met diarree en een verkoudheid. Nu 9 maanden later is hier niets meer van te merken, ze zijn volledig gezond. Ze zijn speels, ze eten goed, spelen met elkaar. Ze kunnen zelf nier meer zonder elkaar.

 

Groetjes van Kim

 

 

 

 

 

 


 

 

Willy schreef:

 

Beste,

Vijf jaar geleden hebben wij een foto van onze Jabbe doorgemaild wanneer hij één jaar was geworden (http://www.hezehof.be/showinfo.asp?language=nl&pagina=Foto%27s&IDnr=64380). Onlangs is hij zes geworden en daarom willen wij niet nalaten nogmaals een recente foto door te mailen.

 

Met vriendelijke groeten,
Willy Heps

 

 

 

 


 

 

Jerry schreef:

 

beste,
eind september hebben we bij jullie ons Zita gekocht,een Amerikaans Cockertje.na een maand bij ons te zijn heeft ze last gekregen van een cherry eye.maar een geslaagde operatie heeft dat euvel opgelost.nu is onze jongste ondertussen al 5maand . ze is een superlief ding dat toch ook wel wat karakter heeft.we zijn er hier serieus over aan het praten om in de loop van het jaar voor Zita een kameraadje bij te kopen.we zullen dan zeker eerst bij jullie komen aankloppen. mvg fam saenen

 

 

 


 

 

 

Maryse schreef:

 

Beste,
Onze Amerikaanse Cocker, Juleske, doet het super!
Is de beste maat voor mij en Klein dochtertje.
Is zeer lief voor ons allemaal en begint de regels Des huizes wel te kennen! Begint al flink te groeien en kwestie zindelijkheid ook al vooruitgang te boeken! Ravot heerlijk buiten als binnen heerlijk in 't rond en speelt met alles wat zich voordoet!
Mijn allerbeste wensen voor een geweldig en succesvol jaar!
WAUTERS Maryse

 

 

 


 

 

 

Monica en Dave schreven:

 

Hallo Hezehof, We hebben gisteren bij jullie een Amerikaanse cocker gekocht en het is een schatje een mooie blonde dame! Ze heeft ons vanacht lekker wakker gehouden,maar ze doet al de hele dag bijna alles buiten op 1 plasje na! Onze andere hondje ( Goofy een cavelier king charles spaniel ook bij jullie gekocht)moet een beetje aan haar wennen en vind haar eng want ze is erg klein, maar ze zijn ook erg lief met elkaar zie foto

Ik laat jullie later alles nog horen maar alvast een foto, ga door met jullie goede kennel
Groetjes Dave Monica Kelly Janicy

 

 

 

 

 


 

 

 

Mallorie schreef:

 

Hallo,
ik ben Roosens Mallorie, trotse eigenaar van een Amerikaans Cockertje, Chanel die ik bij jullie heb gekocht. Bij deze wou ik jullie alvast wat foto's sturen van onze eerste boswandeling.Ik ben echt heel blij met ons hondje, ze begint zelfs al te luisteren als we "zit" zeggen, alles komt in orde met haar. Maar, ik wou je ook nog wat vragen stellen, voor mits jullie een kennel zijn. Ik zou graag in de toekomst ook een soort van kennel of hondenkwekerij hebben. Bij jullie zagen de honden er kerngezond uit. Dus, bij deze vraag ik mij af hoe je begint om zoiets op te bouwen, want ik ben dol op honden en allerlei andere dieren. Want, ik veronderstel dat je niet zomaar, een hoeve koopt , en dan direct rasechte honden laat kweken en verkopen. Graag had ik wat informatie gehad over het oprichten van een kennel.
Met vriendelijke groeten,

Mallorie

 

 

 

 


 

 

 

Wendy schreef:

 

hallo,
ben daarstraks bij jullie geweest voor een amerikaans cockertje,en het blijkt dat het alle 4 mannetjes waren. als jullie vrouwtjes binnen krijgen, laten jullie het me dan weten.heb mijn kaartje ook achtergelaten met mijn nummer. kon eventjes duren ,maar heb wel geduld .Heb liever een verzorgd hondje, dan een dat getraumatiseerd is .heb jullie hokken gezien en alles zag er tip top uit. vandaar dat ik liever wacht tot jullie er hebben .als je dan zo vriendelijk zou willen zijn om dan iets te laten weten.
groetjes en alvast bedankt. Wendy

 

 

 


 

 

 

Willy schreef:

 

Beste, 
In bijlage een paar foto's van Jabbe die vandaag 1 jaar is geworden, en aangekocht is bij u, in september verleden jaar.
Een heel lieve en trouwe hond. 
Groeten, 
Willy Heps.