Amerikaanse stafford pups te koop. Ouders aanwezig. Amerikaanse stafford pups te koop in kennel Hezehof, gelegen te Limburg. Bekijk hier een video van onze amerikaanse stafford pups.

 

 

Amerikaanse staffords zijn afkomstig uit Amerika. Het is een goede waakhond en trouwe gezinshond.

 

American staffordshire terrier pups worden volwassen ongeveer 45-50 cm. groot, en deze honden zijn in alle mogelijke kleuren beschikbaar. Moedig, groot uithoudingsvermogen, goede waakhond, dominant, en trouw aan het eigen gezin zijn de grootste kenmerken.

 

Omdat deze honden ontzettend sterk zijn, heb je best al ervaring met honden, vooraleer je een amerikaanse stafford aanschaft. Deze hond is lief voor kinderen, maar hun bijtkracht is enorm. Laat dus je kinderen nooit alleen met hem. Veel mensen hebben een verkeerd beeld over dit ras, maar het zijn prima gezinshonden. Hij is zeer lief, aanhankelijk en betrouwbaar. Je moet ze natuurlijk niet opjennen, plagen, en ophitsen. Ook hebben amerikaanse staffords veel beweging nodig.

 

Dit ras viel in Nederland onder de Pittbul wetgeving, en een FCI stamboom was verplicht om een stafford in Nederland te mogen houden. Gelukkig is hieraan nu een eind gekomen, en mogen deze prachtige honden nu dus ook in Nederland terug gehouden worden zonder FCI stamboom.

 

Amerikaanse stafford pups worden in kennel hezehof zelf gefokt. De ouders van onze amerikaanse stafford pups te koop zijn aanwezig. Amerikaanse stafford pups fokker het hezehof is gelegen in Belgisch Limburg. Momenteel zijn er blauwe amerikaanse stafford pups beschikbaar, chocolade kleur, bruine met witte aftekeningen, zwarte, en zwart-witte.

 

Bekijk meer foto’s van de amerikaanse stafford pups te koop hier.

Bekijk de video van onze amerikaanse stafford pups hier.

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een amerikaanse stafford pup kochten bij ons.

 

 

Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug