Anatolische herder pups te koop bij het Hezehof. Turkse herder pups te koop. Anatolische herder pups te koop : reutjes en teefjes. Kijk hieronder voor meer info over onze bijzonder mooie anatolische herders!


 

De oorsprong van de anatolische herder is vrij onduidelijk. Wat we wel weten is dat de anatolische herder werd gekweekt om de grote kuddes schapen en geiten te bewaken in de bergen. 

 

De anatolische herder wordt 71-81 cm groot en hoort daarbij tot een van de grootste hondenrassen ter wereld. Ze wegen 40 tot 65 kg en hebben een vrij slanke bouw. Vaak hebben anatolische herders ook een extra teen op de achterpoten.

Van karakter is de anatolische herder of ook wel kangal genoemd erg rustig en gereserveerd. Ze zijn zeer zelfstandig en vrij koppig. Dit ras vraagt om een intensieve maar rechtvaardige opvoeding. Ze kunnen gemakkelijk alleen blijven en blaffen vrij weinig.

 

Het hezehof heeft nu een prachtig nestje anatolischer herder pups beschikbaar, kom gauw kennis maken met deze uitzonderlijk mooie pups!

 

Bekijk meer foto's van onze anatolische herder pups hier!

Bekijk de video van onze nieuwe pups met ouders hier!

 

Bekijk hier berichtjes en foto's van mensen die al eerder een anatolische herder pupje kochten bij ons.

 

 

Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be