Basset pups te koop. Basset hound pups te koop : reutjes en teefjes. Bekijk hier onze basset-hound pups te koop op video. Basset pups bicolor en basset pups tricolor.
 

 
 

Basset hound honden zijn afkomstig uit Engeland. Een basset hond is vriendelijk en zachtaardig, maar ook zeer waakzaam. Er zijn vele soorten Basset honden. Wij hebben meestal de Basset Hound. Ze hebben korte dikke poten, en zijn dus laag bij de grond.

 

 

Basset pups worden tussen de 33 en 38 cm groot. Ze hebben lange oren en korte, dikke poten. Je vindt ze soms in de kleuren rood-wit, maar wij hebben de meest voorkomende tricolor pups ( bruin-zwart-wit ).

 

De Basset Hound is een vriendelijke en zachtaardige hond, die voor een middelmatige hond toch een zware blaf heeft. In huis blaft hij niet veel. Hij is wel waaks, en zal je onmiddellijk verwittigen als er vreemde mensen op bezoek komen, om ze vervolgens warm te onthalen. Deze hond is wel een beetje eigenzinnig. Hij kan het ook prima vinden bij andere honden en andere huisdieren. De Basset Hound houdt van lange wandelingen. Dit gebeurt best aangelijnd , want zoals bij alle andere jachthonden, volgt hij graag het spoor van wild.

 

Bekijk meer foto’s van onze basset pups te koop hier.

Bekijk onze basset op video hier.

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een basset pupje kochten bij ons.

 


Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug