Beauceron pups te koop . De beide ouders van onze beauceron pups zijn aanwezig. Bekijk hier al de foto's van onze beauceron pups te koop aangeboden.

Beauceron fokker kennel Hezehof

 

 

 

De beauceron of ook franse herder genoemd is afkomstig uit Frankrijk.

Dit is een ras dat wij al heel lang zelf fokken. Soms worden er ook beauceron pups aangekocht uit selectieve fok, want wij willen onze goede naam die wij al verdiend hebben met dit ras zeer hoog houden.

 

Beauceron pups worden als volwassen beauceron honden ongeveer een 65 cm. groot. Zijn vacht heeft weinig of geen verzorging nodig. Wij borstelen ze enkel in de ruiperiode.

 

Omdat Beauceron pups herdershonden zijn, is hij goed af te richten, en is hij heel gehoorzaam. Ze zijn kindvriendelijk. Breng uw kinderen gerust mee als u de ouders eens wil bezichtigen. Ze vinden het fijn als men ze streelt.

 

Deze hond heeft wel veel beweging nodig, zodat hij zich eens goed kan af reageren. Hij heeft een groot uithoudingsvermogen en is zeer waaks. Toch hebben Beauceron pups een strenge baas nodig, omdat zij wel eens eigenwijs en koppig kunnen zijn. Zeker op jonge leeftijd testen ze eens graag wie de baas is.

 

Bekijk meer foto’s van onze beauceron pups te koop hier.

 

Bekijk de video van onze prachtige beauceron pups met hun ouders HIER !

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een beauceron pupje kochten bij ons.

 

 

Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug