Berner Sennen Pups te koop. Berner sennen pups te koop in het Hezehof van eigen fok. Berner sennen pups reutjes en bernersennen pups teefjes. Bekijk hier de pups te koop op video. Beide ouders van de pups zijn aanwezig in onze kennel . Berner sennen pups fokker Limburg.


 

 

Berner sennen honden zijn grote, ideale gezinshonden, hebben een zacht karakter en zijn uiterst kindvriendelijk. De berner sennen hond is afkomstig uit Zwitserland.

 

Berner sennen pups worden volwassen ongeveer 70 cm. groot. Omdat de vacht halflang is, dient deze hond elke week goed gekamd en geborsteld te worden. Anders zouden de haren kunnen klitten.

 

Het belangrijkste kenmerk van een berner sennen is, dat hij ondanks zijn grootte, zeer zachtaardig en uiterst kindvriendelijk is. Deze vriendelijke hond is toch waaks, maar blaft normaal gezien zeer weinig. Het is een rustige hond, die zeer evenwichtig en trouw aan zijn gezin is, en onomkoopbaar.

 

Een berner sennen pup mag als jonge hond geen trappen doen, of lange afstanden lopen, omdat dit zijn botten en pezen onherstelbare schade zou kunnen toebrengen.

Het zijn honden die nooit weglopen. Voor wie dus op zoek is naar een grote, ideale gezinshond, is dit ras beslist een aanrader.

 

Berner Sennen fokker het Hezehof heeft nu Berner Sennen pups beschikbaar in de kennel. De Berner sennen kennel is gelegen in Limburg.

 

Bekijk meer foto’s van de ouders + meerdere foto's van onze berner sennen  pups te koop hier.
 

Bekijk de video van onze mooie berner sennen pups en ouders hier!

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een berner sennen pupje kochten bij ons.

 

 

Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug