Biewer pups. Biewer york pups te koop van eigen fok in het Hezehof te Limburg. Biewer Yorkshire terrier pups kennel. Biewer Yorkshire terrier pups te koop : reutjes en teefjes.  


 

 

 

Biewer yorkshire terriers zijn langharige hondjes die erg gelijken op de 'gewone' yorkshire terrier. Hun haar is altijd wit/zwart of wit/blauw, er kan ook een bruine aftekening bij zijn. Ze worden ongeveer 22 cm groot.

 

Biewers zijn zeer goede waakhonden, ze zijn erg levendig en lief. Ze kunnen goed overweg met kinderen en andere dieren. Ze knuffelen graag en zouden niets liever doen dan de hele dag bij hun baasje te vertoeven!

 

Een consequente opvoeding is wel nodig zodat hun temperament niet de leiding over neemt. Biewers kunnen net als alle andere kleine hondenrassen overmoedig of jaloers worden als ze niet goed opgevoed worden of als ze hun ernergie niet kwijt kunnen. 

 

Zorg voor een goede borstelbeurt regelmatig en let er op dat de nageltjes goed bijgeknipt worden als dat nodig is. De biewer yorkshire verhaart niet en is dus ideaal voor mensen die allergisch zijn of mensen die graag hun proper huisje willen behouden!

 

De Biewer lijkt van karakter enorm op de gewone yorkshire terrier maar hij ziet er wel een beetje anders uit! Wij kweken onze biewer yorkjes zelf en hebben de ouders ook in ons bezit. Ons Biewer dekreutje staat ook ter beschikking voor andere teefjes! Onze hondjes zijn allemaal van goede afstamming en raszuiver. Integenstelling tot veel andere 'biewer yorkjes' op het internet, zijn onze biewers niet gekruist met bijvoorbeeld maltezer!

 

Bekijk meer foto’s van de biewer yorkshire pups hier.


Bekijk de video van onze biewer yorkshire terrier pups te koop hier.

  

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een biewer york pupje kochten bij ons.

 

 

Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug