Bekijk hier al de ingestuurde foto's en mailtjes van klanten die reeds een boomer pupje kochten bij ons:

 


 

Ik ben al helemaal ingeburgerd bij mijn nieuwe baasjes en heb de naam Tessa gekregen!

 

 


 

Joyce schreef:

 

hoihoi,
ik ben een boomerpup van bij jullie, mijn baasjes hebben mij de naam zoef  gegeven en ik heb die naam niet gestolen! hier even een foto waar ik aan het uitrusten ben van mijn rondrennen in het appartement en in het tuintje van mijn baasjes kheb een luxeleven hier de speeltjes komen men oren uit( bij wijze van)   wij als baasjes zijn superblij en trots op onze pup hij doet het super goed gaat naar elk hondje en iedereen die hij tegekomt als we gaan wandelen. we kunnen hem van dag 1  niet meer missen , hij is trouwens vandaag 5 maandjes geworden hiep hiep hoeraaa grtjs 

 

 

 

 

 


 

 

Martin schreef:

 

hier een foto van lady bij de familie martin
ze heeft hier een luxe leven
groeten van de familie martin

 

 

 

 

 


 

 

Leentje schreef:

 

Dag mensen van het Hezehof. Ons boomerke Missa is ondertussen 9 maanden oud, ze is voor het eerst naar de kapper geweest, op de foto's die ik heb doorgestuurd kan je het resultaat zien. Ze is goed gegroeid en is een stevig en heel speels woefke. We zijn superblij met haar en vervelen ons geen seconde , je kan er goed mee "roefelen" en ze is dol op water en slijk !
Nog veel succes met jullie hondjes daar.
Groetjes, Leentje

 

 

 

 


 

 

Sandra schreef:

 

Hallo daar,
eind juli hebben wij ons hondje gucci bij julli aangekocht,het is een boomertje een kruising van een cavelier en shih-tzu.
Normaal kwamen we voor een lhasa apso pup maar 1 van m'n dochters had haar hartje verloren voor onze gucci en nu is hij 6 maand en een echte schat,ik denk trouwens dat boomer missa het zusje is van ons hondje.
Groetjes,
Sandra,Angelique,Jill en Britt

 

 

 

 

 


 

 

Leentje schreef:

 

Begin augustus hebben we het vrouwelijke boomer pupje bij jullie gekocht, dit omdat ons vorig hondje plots gestorven was en onze andere hond daardoor veel verdriet had. Sinds de komst van pup Missa is er van verdriet geen sprake, Benji speelt vol trots haar "grote broer" hoewel Missan haar broer in hoogte al goed is voorgestoken! Het is een dametje met pit maar doet geen vlieg kwaad, ze speelt enorm graag met onze konijntjes. We kunnen onze schattige knuffel niet meer missen!

 

 

 


 

 

Christel Rosseels schreef:


Beste,
vorige zondag kocht ik bij jullie een hondje, ze noemt nu Lopke.
Ook al is het hondje al wat ouder, toch was ze al redelijk snel zindelijk en ook met onze Chihuahua kan ze het goed vinden. Ze is lief en iedereen is er direct aan verkocht. Ik ben echt blij met ons gezond en blij Lopke (links op de foto)
Groetjes,
Christel

 

 

 

 


 

 

 

Angelique schreef:

 

Boomer is nu 4jaar !

 

 

 

 

 


 

 

 

Patrick schreef:

 

Op 20 juni kochten we bij jullie een boomertje, wit bruin.Ik wil jullie even laten weten dat hij het prima stelt. We gaven hem de naam mozart. Hij en onze maltezer zijn onafscheidelijk.Hij is kalm, slaapt nog veel, loopt mooi aan de leiband, is zeer sociaal en speelt graag buiten met zijn balletje. Heel hartelijk dank voor dit dotje, als hij wat groter is komen we beslist nog eens langs om hem te komen laten zien.
Groetjes, ook van Mozart en Dino

 

 

 


 

 

Nancy schreef:

 

Hallo,
Kennen jullie mij nog? Ik ben het, die schattige boomer die in juni door mijn baasje werd opgehaald. Ik stel het goed en ben al een grote jongen geworden.
Ik ben echt met mijn gat in de boter gevallen zoals ze zeggen.
Ik wordt lekker verwend hier en ik kom zeker nog eens langs zodat je me eens kunt zien. Groetjes en pootjes aan mijn mama en papa daar.
knufjes en likjes voor jullie
tot binnenkort!!!