Border Collie pups te koop. Border collie pups tricolor, blue merle, red merle,.... Border collie pups te koop in kennel het Hezehof van eigen fok. Bekijk onze border collie pups te koop hier op video. Border collie pups reutjes en border collie pups teefjes.

 

 

 

 

De Border collie is afkomstig van Engeland, en valt onder de categorie veedrijver en herdershond. Border collie pups zijn zeer intelligent en leren snel. De Border collie pups worden als volwassen Border collie honden tussen de 50 en 55 cm groot. Ze hebben halflang, glanzend haar.

 

Wat deze hond zo geliefd maakt, is dat hij zeer intelligent is, en daarom zeer snel leert. Hij doet niets liever dan werken voor zijn baas. Hoe meer opdrachten border collies mogen uitvoeren, hoe gelukkiger deze honden zijn. Als hij kan werken, is het een lieve en kindvriendelijke hond, maar als hij zich altijd verveelt, kan hij lastig worden, en soms zelfs agressief. Ook als je iets wil bereiken in de hondensport, kan je geen betere hond voorstellen.

 

Border collie pups komen in meerdere kleuren voor. Zo zijn de meest voorkomende zwart-wit, maar het Hezehof heeft ook tricolor ( zwart-wit-bruin ) border collie pups en blue merle. Uitzonderlijk zijn er af en toe ook chocoladekleurige border collie pups beschikbaar.

 

Bekijk meer foto’s hier.

 

Bekijk onze border collie pups te koop, samen met hun mama, op video hier 

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een border collie pupje kochten bij ons.

 


Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug