Cane Corso Pups. Cane Corso pups te koop in kennel het Hezehof. Blauwe Cane Corso pups, zwarte cane corso pups, gestroomde cane corso pups te koop. Cane corso pups reutjes en teefjes. Bekijk hier ook de cane corso ouders op foto.

 

 

 

De Cane Corso is afkomstig uit Italië. Het is een zeer goede waakhond. Zoals de meeste goede waakhonden is ook de Cane Corso zeer trouw en gehoorzaam aan zijn baas. Hij zal hem beschermen door dik en dun. Door zijn bewakingsdrang zal ook de hele familie, en de bezittingen ten allen prijze goed beschermd worden. Een Cane Corso is zeer rustig van aard, en blaft bijna nooit ( enkel als hij onraad ruikt ).


Het is een slimme hond, die gemakkelijk af te richten is, en zeer gemakkelijk in de omgang is. Hoewel je het van de Cane Corso niet meteen zou verwachten, zijn het ook grote kindervrienden, en zal hij deze ook zeer goed beschermen. Cane Corso honden kunnen gemakkelijk het onderscheid maken tussen wie goede bedoelingen heeft, en wie slechte bedoelingen heeft. Deze laatste groep kan maar beter niet oog in oog komen te staan met de anders zo vriendelijke Cane Corso.

 

Cane Corso pups. Cane corso pups worden als volwassen Cane Corso honden tussen de 64 en 68 cm. groot. Cane Corso pups krijgen dan een gewicht tussen de 43 en 50 kilo als het reuen zijn. Zoals bij elk hondenras blijven de teven enkele centimeters kleiner, en worden ze ook iets minder zwaar.

De vacht is kortharig en glanzend. Er zijn vele kleuren Cane Corso pups. Zo zijn er zwarte, blauwe, gele, rode, en gestroomde Cane Corso pups te koop. In het hezehof worden nu blauwe, gestroomde, en zwarte Cane Corso pups te koop aangeboden.

 

Bekijk meerdere foto's van onze Cane Corso pups + de ouders : hier

Bekijk het filmpje van ons huidig nestje cane corso pups en hun ouders hier

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een cane corso pupje kochten bij ons.

 

 

Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug