Chihuahua pups fokker. Chihuahua pups te koop . chihuahua pups. chihuahua pups te koop. Chihuahua pups. Chihuahua pups te koop. Chihuahua pups. Limburg. Chihuahua pups te koop in het Hezehof van eigen fok. Bekijk onze Chihuahua pups te koop hier op video samen met de ouders. 

 

Langharige chihuahua pups en Kortharige chihuahua pups te koop van eigen fok. Chihuahua fokker "het Hezehof". Chihuahua ouders aanwezig in onze kennel !!!!!

 

 

Chihuahua hondjes zijn afkomstig uit Mexico. Het is het kleinste hondje ter wereld. Het zijn zijn eigenzinnige, overmoedige en speelse hondjes met karakter. Er zijn verschillende maten beschikbaar. Ze worden tussen de 1000 en 3000 gram.

 

Er zijn 2 versies verkrijgbaar: Langharige en Kortharige. Je ziet ze in alle mogelijke kleuren. Het Hezehof is Chihuahua fokker. Alle ouders zijn aanwezig. Er zijn meerdere hondjes beschikbaar als Chihuahua dekreu. Chihuahua dekreu beschikbaar. 

Vele mensen denken dat dit het gemakkelijkste hondje is, die alles zo maar toelaat, en met zich laat sollen. Niets is minder waar. Het is zeker geen speelgoed, maar een echte hond. De Chihuahua is een speels hondje met veel karakter.

 

Het is ook een aanhankelijk hondje, dat zich meestal aan 1 persoon (zijn baasje) erg hecht. Hij is ook leergierig, en je kan hem alles aanleren. Door hun gestalte is het een ideaal hondje om te verblijven bij mensen die weinig plaats hebben in huis. Ook krijgen ze voldoende beweging binnenshuis, maar je kan hem natuurlijk wel overal mee naar toe nemen, want hij kan zelfs erg lange wandelingen aan. Zoek je mooie Chihuahua namen? Kijk even op Google: geef gewoon Chihuahua namen in.Bekijk vele recente foto’s van onze chihuahua pups hier!

Bekijk ons nieuwe nestje chihuahua pups op video hier!

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een chihuahua pupje kochten bij ons.

 


Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug