Dalmatiër pups te koop bij honden fokker Hezehof . Bekijk hier de foto's van onze beschikbare dalmatier pups en ook onze pups op video.

 

 

 

 

Het opvallendste aan een dalmatiër is uiteraard zijn kleur. Je hebt er met witte vacht en zwarte vlekken of met witte vacht en bruine ( = leverkleur ) vlekken.

 

Hij is vooral bekend geworden door de film : 101 dalmatiers.

 

Dit ras kan zeer sterk verschillen in grootte en gewicht. De teven worden tussen de 47 en 63 centimeter groot, en de reuen tussen de 53 en 65 centimeter. Daardoor varieert het gewicht ook tussen de 15 en 30 kilo.

 

De Dalmatier is een ideale gezinshond. Hij is zeer intelligent, maar kan soms koppig zijn. Het is een zeer trouwe hond, en weet snel wat er van hem verwacht wordt. Hij heeft ook een groot uithoudingsvermogen . Je kan er zeer lange wandelingen mee maken of langs de fiets laten oplopen. Ook is hij geschikt voor hondensport.

 

Het is ook een grote kindervriend. Met andere dieren kan hij ook zeer goed opschieten.

 

Als waakhond is de dalmatier minder geschikt. Ze zullen wel blaffen als er bezoek komt, maar zullen geen vreemden op afstand houden en hun baas en zijn eigendommen verdedigen. Daar zijn ze te sociaal voor.

 

Bekijk meerdere foto's van onze dalmatier pups hier.

Bekijk een filmpje van onze dalmatiër pups te koop hier!

 

 

 

Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

 

 

<< Terug