Duitse dog pups nu te koop in onze kennel Hezehof. Onze Duitse dog pups ( ook Deense dog pups genoemd ) zijn reeds gechipt, ontwormd, en ingeënt. Kom onze Duitse dog pups die te koop worden aangeboden vrijblijvend bezichtigen.

 

   

Duitse dog pups te koop!

 

De Duitse dog wordt ook dikwijls Deense dog genoemd. Sommige mensen denken dat het 2 verschillende rassen zijn, maar beide benamingen gaan over hetzelfde ras. Wij spreken vooral over de Duitse dog, omdat deze hond oorspronkelijk in Duitsland gefokt is, en niet in Denemarken.

 

Duitse dog Pups worden als volwassen duitse doggen zeer groot. Duitse dog pups reutjes worden tussen de 80 en 85 centimeter groot. De teven blijven een 5 tal centimeter kleiner. Het gewicht van de reu ligt tussen de 60 en 90 kilo. Bij teven is dat tussen de 45 en 60 kilo.

 

Het spreekt vanzelf dat wie een Duitse dog Pup in huis wil halen veel plaats moet hebben, en een grote tuin. Als deze hond voldoende plaats heeft om zich buiten te bewegen, kan hij toch gemakkelijk ook binnen in huis verblijven, want zoals de meeste doggen is hij zeer rustig binnen.

 

Duitse dog pups zijn er in meerdere kleuren (geel, harlekijn, zwart en blauw). De vacht is zeer kortharig en glanzend. Af en toe eens borstelen is voldoende.

 

Deze zeer grote hond is zeer vriendelijk van aard. het is ook een grote kindervriend. Hij is geen blafferig type, maar zal vreemden wel aankondigen door te blaffen. Het is dus een goede waakhond, maar in principe geen verdedingshond. Hij gaat dus de bezittingen van zijn baas niet tot elke prijs verdedigen. Daar zijn andere waak en verdedigingshonden beter voor geschikt.Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een pupje kochten bij ons.

 

Voor meer foto's van onze duitse dog pups kan u hier een kijkje nemen!

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een duitse dog pupje kochten bij ons.

 


Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug