Dwergschnauzer pups te koop. Schnauzer pups te koop in kennel het Hezehof. Bekijk hier onze dwergschnauzer pups te koop op video. Schnauzer pups reutjes en teefjes.

 

 

 

Een Schnauzer pup wordt als volwassen schnauzer hond ongeveer 32 centimeter groot. Dit zijn de dwergschnauzers, en het is dit formaat van pups die nu te koop zijn in onze hezehofkennel. Er bestaat ook de Middenslagschnauzer. Deze schnauzer hondjes worden ongeveer 50 centimeter groot. Het grootste formaat is de Riesenschnauzer, die 70 centimeter groot wordt. 

 

Er zijn nu Dwergschnauzer pups te koop in het Hezehof. De kleur is : zwart. Wij hebben ook regelmatig de kleur : peper en zout.

 

Schnauzers zijn zeer levendig, en hebben een zeer goed en eerlijk karakter. Ze zijn zeer lief voor kinderen en zeer aanhankelijk voor het hele gezin. Het zijn ook goede wakers, en toch geen keffers. Doordat de schnauzer een groot weerstandsvermogen heeft, wordt dit ras niet snel ziek. Het is geen enkel probleem om hem met slecht weer buiten te laten spelen. Een typisch kenmerk is ook dat het goede rattenvangers zijn.

 

Om de foto's te bekijken van de nu beschikbare schnauzer pups klik je hier

Bekijk de video van onze dwergschnauzer pups te koop hier. 

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een dwergschnauzer pupje kochten bij ons.

 

 

Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug