Engelse Bulldog pups te koop. Nu Engelse bulldog pups te koop reutjes en engelse bulldog pups teefjes in engelse bulldog kennel het Hezehof in alle mogelijke kleuren.

 


Engelse bulldogs zijn afkomstig uit Engeland. Deze honden zijn zeer aanhankelijk en dienen in huis gehouden te worden, omdat ze graag in de buurt van het gezin zijn. Engelse Bulldog pups wegen volwassen ongeveer 25 kilo. Ze hebben een korte vacht, en zijn in vele kleur-tekeningen verkrijgbaar. Omdat ze zo graag in de buurt van het gezin zijn, kan je ze niet in een kennel houden. Deze zachtaardige, en gevoelige hond, is niet moeilijk op te voeden. Ze zijn kindvriendelijk. Ook met andere honden of andere huisdieren kunnen ze goed overweg.

 

Een Engelse bulldog heeft niet veel beweging nodig, en je moet er dus niet veel mee gaan wandelen. Op warme dagen moeten Engelse bulldog pups op een koel plekje kunnen liggen, want ze kunnen niet goed tegen de warmte.

 

Momenteel heeft het Hezehof prachtige Engelse bulldog pups beschikbaar waaronder volledig witte, volledig wit met piratenoog, gestroomd, rood-witte, beige, enzovoort.

 

Bekijk de engelse bulldog pups te koop op video : hier 

Bekijk meer foto’s hier.

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een engelse bulldog pupje kochten bij ons.

 


 

Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug