Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een Engelse cocker pupje kochten bij ons:

 


 

Een tijdje geleden heb ik bij jullie een engelse cocker spaniel gehaald. In de bijlage heb ik een paar foto's toegevoegd hoe ze er nu aan toe is.

 

 


 

Onze puppy is het al gewoon thuis. Ze heeft de zetel al ingepalmd!

 

 


 

Herkennen jullie deze kanjer nog. Hij heeft de naam Shelby van ons gekregen. Hij is zot op rennen in de tuin en in de weide. Ook kan hij prima overweg met mijn 2 paarden Destiny en Dolly.

 

 


 

Dit is Bo die we 2 weken geleden bij u hebben gekocht. Ze is super lief, actief, speels en eet goed. Kent haar thuis al heel goed, ze weegt al bijna 5kg. Ik wou jullie dit eens doorgeven. Hier een leuke foto:

 

 

 


 

Guustje gaat al mee gaan eten!

 

 

 


 

 

Vermeerbergen J. schreef:

 

Beste ,

 

Dit is Zipp een één jaartje oud .

Engelse Cocker 22/02/2015   zwart -  overdracht 22/04/2015

 

Het gaat haar heel goed ...

 

Grts 

Fam Vermeerbergen 


 

 


 

 

Bosmans schreef:

 

Onze toby inmiddels 6 maanden oud en de lieveling van het gezin geworden.groetjes fam. Bosmans. 

 

 

 

 


 

 

De Smet schreef:

 

Hallo, wij hebben gisteren bij U een Engelse Cocker Spaniel gekocht. Dit was een zwart teefje. U vroeg ons toen U de papieren invulde of we al een naam hadden, maar toen hadden we die nog niet. Nu hebben we haar de naam Kira gegeven. Ik weet niet of U dit moest weten om die papieren in te vullen die U ging opsturen naar Brussel. Ik laat het U alvast weten en wens U bij deze nog eens te bedanken voor de mooie hond die wij aangekocht hebben bij Jullie. M.v.g. Fam. De Smet

 

 

 


 

 

Leen schreef:

 

Hallo Hezehof
Onze Rakkie is ondertussen 4 maand geworden en stelt het super goed behalve één ding nogal platte stoelgang, maar daar werken wij aan.
Met onze Poes sluit hij stilletjes aan ook al vriendschap, maar Danske (de poes) bekijkt alles nog wel wat van op afstand.
Wij zijn héél tevreden met onze kleine rakker.
Bedankt en groetjes,

 

 

 

 

 


 

 

Ann schreef:

 

Hoi,

In september hebben we bij jullie ons lief cockertje Loris gekocht.
Een superhondje! Als hij een jaar is zal hij net als zijn broer Ralf aan canicross doen. Fotootjes en zijn eigen blog vind je op de site www.canicrossteam-hageland.net.

Groetjes van 2 supercockertjes Ralf en Loris.

 

 

 


 

 

Elke schreef:

 

Beste Hezehof,
Wij hebben een anderhalf jaar geleden een engelse cocker pup en een Amerikaanse bulldog pup bij jullie gekocht, daar het voor mij onmogelijk is om kinderen te krijgen, zie ik deze honden als mijn 2 dochters, graag zou ik nog een engelse bulldog (ook een teefje dan) bij jullie willen kopen. dus mijn vraag is 'hoeveel kost een engelse bulldog pup'. Ook zou ik graag willen weten of jullie een engelse cocker reu hebben of iemand kent die er zo een heeft, om mijn teefje te dekken, Ik zal de pups met veel liefde verzorgen tot wanneer ze verkocht worden, ik heb namelijk een hersentumor, werk normaal in het ziekenhuis op intensieve zorgen, maar nu moet ik helaas thuis blijven, dus zoek ik een bezigheid wat ik met veel plezier zal doen.
Groetjes,
Elke

 

 

 


 

 

Els schreef:

 

Hallo,


Eind vorig jaar werd ik trotse eigenaar van een stoere Engelse Cocker Spaniël, Falco. Hij heeft ál de kenmerken die je kan toeschrijven aan dit ras: koppig, maar héél lief en aanhankelijk! Ik zou hem voor geen geld van de wereld willen missen! (foto's op site)

Tip voor toekomstige eigenaars: respecteer de roedel-rangorde; wees consequent en laat de moed niet zakken wanneer het even tegen zit.

Een dikke pluim voor het Hezehof (en hun website)!

Groetjes,
Els

 

 

 


 

 

Mien schreef:

 

kocht gister bij jullie een cocker spaniel..hij was zo dik gegeten dat we dachten ..die gaat spugen in de auto. maar hij heeft zich echt voorbeeldig gedragen ..zo lief dat die was.en ook de nacht heeft hij maar heel efkes gejankt.is echt reuze mee gevallen.ben echt helemaal stapel verliefd op mijn cocker pup.danke dat ik hem mocht hebben ..zeg dat maar tegen de baas.hij weet wel waarom ik hem bedank hihih

 

 

 


 

 

 

Els schreef:

 

Hallo!

Ik wil jullie even laten weten dat ik deze maand twee kaarsjes heb mogen uitblazen en dat het goed met me gaat. Ondertussen ben ik al even geen kleine pup meer, maar een stoere en aanhankelijke reu die graag met zijn baasje speelt.
Tegenwoordig kan ik ook al wat beter voor een lens poseren. Vandaar dat mijn baasje een nieuwe foto aan het Hezehof heeft bezorgd. Zo kunnen jullie zelf eens zien wat voor een lieverdje ik ben... ;-)

Dikke poot ...
Falco - Engelse Cocker Spaniël

 

- foto ontbreekt -