Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een Engelse stafford pup kochten bij ons:

 


 

Luna, geboren 22-10-2017 aangekocht in april. Hier een foto, ze is 10 maanden oud.

 


 


 

Wij hebben over een paar weken een stafford van bij jullie gekocht. Hierbij willen wij jullie foto’s sturen waarop jullie haar nu eens kunnen zien.

 

 


 

Goeden avond. Dit is Appatche, 4 jaar geleden bij jullie gekocht. Ik heb er een prachtige kerel van gemaakt.

 

 

 


 

 

Ik ben Bossy, een kleine Engelse stafford en sinds 20jan. een jaar bij mijn baasjes en heel tevreden .

 

 


 

Isabelle schreef:

 

Hallo,

 

Wij hebben in augustus bij jullie onze Engelse stafford gekocht. Dex doet het heel goed en is een gezonde hond.  Jullie hadden gevraagd nog eens iets te laten weten als hij wat ouder is. Hij is ondertussen bijna 15 weken. In bijlage een aantal foto's.

 

Groetjes

 

Dex en zijn baasjes

 

 

 

 

Nicky schreef:

 

Hallo;

Wij hebben bijna een jaar geleden een engelse stafford bij jullie gekocht genaamd "Appache".
Hij is nog maar net een jaar oud nu en hij is supper gezond, vinnig,en natuurlijk heel speels.
Hierbij sturen we wat foto's van onze kleine held.

 

 

 


 

 

Edwin schreef:

 

Beste,

 

Zijn er op het ogenblik nog SBT pups aanwezig?

Hebben jullie ook nog pups of aankomend uit jullie rode bloedlijnen?

Hebben in 2005 ook een SBT gekocht bij jullie en dit is een prachthond geworden.

 

Mvg,

 

Edwin Schroyen.

 

 

 

 

 


 

 

Ricardo schreef:

 

Beste Hezehof,
Ik heb afgelopen jaar een engelse stafford gekocht bij jullie genaamd Flux (bij ons heet hij diesel). Wij zijn zo blij met deze aanwinst dat we eigenlijk nog een vriendinnetje zoeken voor hem. Wat wij zoeken is een Blauw teefje voor hem waarmee we dan ook in de toekomst een nestje kunnen en willen gaan nemen.Misschien kunnen jullie ons aan een juist adres helpen of natuurlijk via jullie.
Groetjes, Ricardo

Met vriendelijke groet

Ricardo Hageluken

 

 

 


 

 

Degraen schreef:

 

Hallo,
In maart kochten we onze StaffordShire bull terriër Gizmo bij jullie. We zijn de dag nadien naar de veearts geweest en deze vertelde ons dat Gizmo een perfecte gezonde Stafford is. Ze vond hem ook zeer mooi en lief. Gizmo is ondertussen 10 maanden en enorm speels, zeer aanhankelijk, luistert zeer goed(we gaan wel naar de school met hem)en we lachen ons regelmatig een bult met hem als hij met iets bezig is. We hebben enorm veel plezier met hem en krijgen veel liefde van hem. Hij heeft wel enorm veel aandacht nodig maar dat is kenmerkend voor dat ras, maar dat geven we hem met plezier. We zijn zeer tevreden over onze keuze en zijn zeer blij dat we hem bij jullie gekocht hebben. 

 

Mensen als jullie een hond willen kopen, kom dan zeker eens hier kijken, het loont de moeite. 


Groetjes,
Frank en Annick

 

 

 

 


 

 

Kevin en Linsay schreven:

 

Het werd toch wel eens tijd dat we vertellen hoe het met onze lieve Luca gaat. 2 jaar geleden in maart kwamen we jullie kennel bezoeken en werden we op slag verliefd op onze fantastische blauwgrijze engelse staffordshire. Onmiddelijk had hij ons hart gestolen. Die dag zelf hebben we hem nog meegenomen om deel uit te maken van ons groeiend gezin. Toen waren we nog in blijde verwachting van onze zoon. Maar die is nu samen met onze hond aan het groeien tot een fantastische persoonlijkheid.

Al diegene dat beweren dat dit ras niet samengaat met kinderen kent er niets van. Die 2 staan zot van elkaar. Onze Luca speelt en waakt zoals het hoort over onze zoon.

Maar sinds vorige week is hij gecastreert omdat hij soms toch een beetje te hevig is. Op de tafel springen, rondcrossen in de tuin, trekken tijdens het wandelen enz Maar sindsdien is hij een pak rustiger. We zijn tot op heden nog steeds verzot op onze hond en hebben er nog geen moment spijt van gehad. De ideale waakhond gecombineerd met een gouden hart voor het gezin waar hij deel van uitmaakt.

 

 

 


 

 

 

Maaike schreef:

 

Gisterenavond zijn wij nog langsgeweest om een Engelse Staffordshire bull terriër te komen halen. Ondertussen heeft ze de naam Zoé meegekregen. De weg naar huis is ze heel braaf geweest en thuis heeft ze direct elk hoekje verkend. Slapen in haar bench ging vannacht ook zeer goed.
Groetjes,
Maaike

 

 

 


 

 

 

Jeanny schreef:

 

Onze Engelse Stafford is een super lieve meid met een heel zacht karakter!
Foggy is enorm aanhankelijk (een overmaatse schoothond) maar een even grote waker.
We zijn er echt super blij mee. Bedankt!

 

 

 


 

 

 

Jeanny schreef:

 

wij hebben in december een engels staffke bij jullie gekocht en haar Foggy gedoopt :)
we zijn super blij met ons nieuwe gezinslid! Zo een knuffelbeestje!

 

 


 

 

 

Nele schreef:

 

Beste Hezehof,
Hier in bijlage foto's van onze honden.
Zino(Engelse stafford) is momenteel 2 jaar en Tyson(American stafford/ lichtbruin) is 8 maand.


Vriendelijke groeten

Fam. Bocken.

 

 

- foto ontbreekt -

 

 

 


 

 

 

Franky schreef:

 

hallo iedereen en beste hezehof,
in augustus heb ik een engelse staffordshire terrier gekocht bij jullie,en we zijn er heel tevreden over over ons meisje.ze is nu 7maand en een echte meid al aan het worden.ze geeft ons veel liefde en bescherming.als ik er mee op straat loop kijken alle mensen naar ons meisje en we krijgen veel complimenten dat ze er mooi uitziet,heb zelfs al aansprekingen gekregen voor met ons meisje shows te doen speciaal aleen voor staffords.en we kunnen jullie nu al met zekerheid zeggen dat als we binnen 2jaar gaan verhuizen dat jullie ons weer mogen verwachten dan komen we terug een meisje halen bij jullie.
mvg
de familie de waegeneer-de wint

 

 

 

 


 

 

Ellen schreef:

 

Heey... ik heb afgelopen zaterdag de engelse stafford gekocht bij jullie... hij is zo ontzettend lief... ik heb een vraag hebben jullie misschien nog foto's of andere informatie ... Hoop van wel ben een boek aan het maken met spullen van hem...
Alvast bedankt ik hoor het wel...
Groetjes Ellen
& een poot van Brutus

 

 

 


 

 

 

Mortelé schreef:

 

Hallo,

In februari kreeg mijn man voor valentijn Maya cadeau, een gezonde staffordshire bull terrierpup van 16 weken. Ze is nu bijna een jaartje bij ons en tis een ongelofelijke schat van een hond. Ze doet echt alles wat we vragen, altijd loyaal en enthousiast, ze schiet enorm goed op met onze vijf kinderen, ze is hier iedereens vriend, nooit meer weg te denken uit ons leven, en nog zoveel meer kunnen we over haar vertellen. Wij hebben gewoonweg de allerliefste pitbullachtige die er bestaat. Dank U Hezehof voor onze mooie Maya. 

 

 

 


 

 

Mortelés schreef:

 

Hallo,
Hier dan fototje van onze lieve schat Maya.We hebben speciaal een digitaal toestel moeten aanschaffen, want ze is eigenlijk totaal niet fotogeniek. Anders liet ze alleen maar een zwarte vlek achter. Je kan je dus voorstellen hoe fier we zijn op deze foto's. Deze foto is genomen in Tsjechïe. Ja wij nemen ons hondje overal mee, dus ook op reis. Wij hebben een zalige hond om mee te nemen. Ze heeft heel de weg geslapen en ze had bijna geen aanpassingsmoeilijkheden. In Praag was ze de lieveling van iedere toerist. We moesten regelmatig stoppen omdat men graag met haar op de foto wou. Ze heeft daar ongelooflijk genoten van de aandacht.Terug thuis ligt ze weer te rollebollen in het gras, gaat zoentjes geven aan de konijntjes, speelt met de poezen of rent de kippen achterna. Ze is het zonnetje in huis, ze luistert altijd als we haar iets vragen, ze geeft zoveel aandacht en genegenheid en is iedereens beste vriend.de kinderen zeggen dat ze liefste hond is van de hele wereld en dat is ze zeker. BEDANKT HEZEHOF
De groetjes van de Mortelés 

 

 

 

 


 

 

Katrien schreef:

 

Hoi,

wij hebben bij jullie een engelse stafford gekocht. en ik heb u een foto van haar doorgemailt en kwam kijken als deze al op de site staat, maar vind hem niet terug.
ik wil ook even zeggen dat Zara het super stelt en ik begrijp niet dat het zo een lief beestje is. Sinds een maand is er een baby geboren bij ons, en ze is zo lief met ons kindje hé, en dat toch van een stafford. We zijn heel blij met ons Zara
groetjes