Franse Bulldog pups te koop. Franse Bulldog pups te koop reutjes en teefjes in hondenkennel Hezehof. Bekijk onze franse bulldog pups te koop hier op video. Limburg.

 

 

 

Franse bulldog pups : blauwe franse bulldog pups + merle + zwarte + fawn + bonte + blauw-wit franse bulldog pups.


De Franse Bulldog is afkomstig uit Frankrijk en is een ideale, speelse gezinshond. Uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen omdat franse bulldog pups zo lief en verdraagzaam zijn. Volwassen wordt de franse bulldog hond ongeveer 30 cm groot, en tussen de 8 en 13 kilo zwaar.

Ze zijn te koop in de kleuren : gestroomd, wit met enkele zwarte vlekken ( = bont )of gestroomde vlekken, en fawn (geel). Franse Bulldoggen hebben zeer weinig vachtverzorging nodig. Af en toe eens borstelen is reeds voldoende.

 

Franse bulldoggen zijn zelf gek op kinderen. Vrolijk, speels, en aanhankelijkheid, zijn de voornaamste eigenschappen. Omdat zij zo aanhankelijk zijn, worden ze soms jaloers als de aandacht naar iets, of iemand anders uitgaat.

 

Deze hond is niet graag alleen, en moet daarom volledig deel uit maken van het gezin.

Franse Bulldog pups zijn ook erg slim, en daarom is hij gemakkelijk op te voeden. Doe het rustig en kalm, want het is een gevoelig hondje. Agressie komt met dit tof ras niet voor, zelfs niet tegenover vreemden. Omdat zij weinig beweging nodig hebben, is het ook een ideaal hondje, voor mensen met kleine leefruimtes.

 

Bekijk vele foto’s van onze franse bulldog pups te koop hier.

 

Bekijk de video van de franse bulldog pups hier.

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een frans bulldog pupje kochten bij ons.

 

 

Voor meer info:

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug