Pitbull terrier pups. Pitbull terrier pups te koop in kennel Hezehof, gelegen te Limburg. 

 

 

Pitbull terrier pups worden volwassen ongeveer 35-50 cm. Ze zijn krachtig en gespierd gebouwd. Deze honden zijn in alle mogelijke kleuren beschikbaar. Moedig, groot uithoudingsvermogen, hoge pijngrens en trouw aan het eigen gezin zijn de grootste kenmerken.

 

Omdat deze honden ontzettend sterk zijn, heb je best al ervaring met honden, vooraleer je een pitbull aanschaft. Deze hond is lief voor kinderen, maar hun bijtkracht is enorm. Laat dus je kinderen nooit alleen met hem. Dit geldt trouwens voor alle honden van welk ras dan ook.

 

Veel mensen hebben een verkeerd beeld over dit ras, maar het zijn prima gezinshonden. Hij is zeer lief, aanhankelijk en betrouwbaar. Je moet ze natuurlijk niet opjennen, plagen, en ophitsen want dan ga je ongewenste gedragskenmerken versterken. 

 

Dit ras viel in Nederland onder de Pittbul wetgeving, en een FCI stamboom was verplicht om een pitbull in Nederland te mogen houden. Gelukkig is hieraan nu een eind gekomen, en mogen deze prachtige honden nu dus ook in Nederland terug gehouden worden zonder FCI stamboom.

 

Bekijk meer foto’s van de pitbull pups te koop hier.

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een pitbull pup kochten bij ons.

 

 

 

Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug