Riesenschnauzer pups te koop. Zwarte riesenschnauzer pups te koop aangeboden. Riesenschnauzer pups reutjes en teefjes. Riesen schnauzer kennel.

 

 

De riesenschnauzer is de grootste soort onder de schnauzers. Riesenschnauzer pups worden volwassen tot 70 cm. groot met een gewicht van ongeveer 35 kilo.

 

De vacht is ruwharig en moet geplukt worden in een trimsalon. Dit dient enkel te gebeuren in de rui periode. Dan is hij ook in 1 keer al zijn dode haren kwijt en heb je er geen onderhoud meer aan. Gewoon dagelijks eventjes borstelen met een grove borstel is voldoende.

 

De riesenschnauzer is geen doetje. Hij past zich perfekt aan aan alle weersomstandigheden en leefomstandigheden. Hij is rustig, zeer trouw, lief voor kinderen, maar wantrouwig tegenover vreemden wat maakt dat hij ook een goede waakhond is. De riesenschnauzer is erg zelfzeker en gaat dan ook voor niemand uit de weg.

 

Riesenschnauzer honden bestaan in de kleur peper en zout en in het volledig zwart. Het Hezehof heeft nie volledig zwarte pups beschikbaar.

 

 

Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

 

 

<< Terug