Rottweiler pups. Zwaargebouwde rottweiler pups te koop met korte snuit. Rottweiler pups reutjes en rottweiler pups teefjes zijn nu te koop in kennel het Hezehof. De vader van onze rottweiler pups is ook beschikbaar als rottweiler dekreu.


 

Ondanks vele vooroordelen is de Rottweiler een uiterst betrouwbare, aanhankelijke hond. Het ras is afkomstig uit Duitsland. Het is een waak- en verdedigingshond, maar bovenal een gezinshond. Rottweiler pups worden volwassen ongeveer 65 cm groot. Er zijn grotere slanke types, die een langere snuit hebben, maar het Hezehof heeft de zwaar geblokte Rottweiler pups te koop met korte snuit.


Rottweilers zijn sterke, gehoorzame en moedige honden. Zij zijn zeer trouw aan hun baas en diens gezin. Voor wie nog nooit een hond gehad heeft, raden wij een teefje aan, omdat deze zachter zijn dan de mannelijke rottweiler.

 

Als je Rottweiler pups samen laat opgroeien met kinderen, zal een rottweiler zeker een goede speelkameraad zijn. Voor bekenden is deze hond zeer lief, maar vreemden kunnen maar beter oppassen voor deze uitstekende waakhond.

 

Bekijk meer foto’s hier.

 

Bekijk onze pups op video samen met hun ouders hier .

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een rottweiler pupje kochten bij ons. 

Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug