Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een shiba inu pupje kochten bij ons:

 


 

Onze Hiro heeft het helemal naar zijn zin hier!

 

 


 

Onze shiba is het ondertussen al heel gewoon bij ons. Hij noemt ook Shiba. Hij en zijn speelmaatje (Baggio) zijn onafscheidelijk. En aan de leiband lopen was hij na 2x al heel gewoon.
En we moesten met Baggio naar de dierenarts voor zijn spuitjes, en die zei dat Shiba ook helemaal in orde is. TOP! 
Positieve dingen mogen en moeten ook gezegd worden!
Dankuuu

 

 


 

 


 

 

Dank je voor de goede service afgelopen weekend en de uitleg van de verkoper vond ik ook top!

 

 

 


 

 

Elke schreef:

 

Dit is Zita   nu 4 weken bij ons en straks voor haar 3e keer naar de hondenschool!Ze loopt niet graag aan de leiband maar we werken er aan

 

 

 

 


 

 


Peggy schreef: 

 

Vorige zaterdag zijn we Sem bij jullie komen halen. Hij heeft het hier nu al naar zijn zin.

 

 


 


 

 

Felicia schreef: 

 

Hij hebben en jaar geleden en pup bij jullie gekocht, en om dat ik op de site had zien staan dat je foto's kon door sturen van hoe ze nu zijn stuur ik deze mail.

Wij hebben onze pup Sky genoemd en hij is van 12 februari 1 jaar geworden

 

 

En dit is onze Sky op zijn verjaardag 

 

 

 

 


 

 

Manou schreef:

 

Beste, ik dacht nog eens terug aan jullie.

Ik ben jullie nogaltijd super dankbaar voor mijn Shiba Inu die bij jullie

3 jaar geleden bekend stond als BT.

Ik wou jullie graag Chiba nog eens laten zien op 3 jarige leeftijd.

Met vriendelijke groeten, Manou Geys

 

 

 

 

 


 

 

Jurko schreef:

 

Hallo, op 28 augustus kochten wij bij jullie een shiba inu die we aika genoemd hebben. Aika maakt het heel goed, het is een echte speelvogel, en een knuffelbeer. Toen we haar kochten zaten er ook nog 2 broertjes van haar, we hopen dat zij ook goed terecht gekomen zijn.
Groetjes.

 

 

 

 

 


 

 

Lindsy schreef:

 

Hallo Hezehof,
Op 3 november kochten wij bij jullie een zeer mooie Shiba inu. (Knei-ken Adoike)Wij noemden haar Dieuwke. Ze is 8 augustus één jaar geworden,wat gaat dat toch snel! Het gaat zeer goed met haar. Ze is heel speels,nieuwsgierig en altijd even opgewekt. Ze heeft ook al deelgenomen aan een schoonheidswedstrijd waar ze als veel belovend uitkwam. Dieuwke speelt ook graag met andere honden. We weten dat toen we haar kochten bij jullie nog twee broertjes en één zusje zaten. Weten jullie misschien nog waar deze hondjes naar toe gegaan zijn? We zouden dit graag willen weten omdat we binnenkort gaan wandelen met de club en wij deze hondjes en hun baasjes er graag bij zouden hebben. Misschien als iemand dit leest die zelf een trots baasje is of kent van een knei-ken shiba inu die geboren is op 8 augustus laat ons dan iets weten op knei-ken_adoike@hotmail.com .
Groetjes.

 

- foto ontbreekt -

 

 


 

 

 

Vandevelde schreef:

 

Beste Hezehof,
3 weken geleden kochten wij bij jullie een Shiba Inu. Ze stelt het heel goed, ze is precies wat we ervan verwachten : een echte speelvogel!
Grt.

 

 

 

 

 


 

 

Eduarda schreef: 

 

Beste Hezehof. Het gaat heel goed met shiba inu Kiba, hij is zindelijk en blaft niet op andere honden enz enz, heel gemakkelijk en waakt ook al! wij zijn heel blij met hem, groetjes eduarda

 

 

 


 

 

Sabine schreef:

 

hallo,

 

Ik heb bij jullie een prachtige shiba inu gekocht een tijd geleden al. Ik kwam normaal gewoon kijken, maar toen jullie af kwamen met de pup’s, was ik dadelijk verliefd op den deze! Ik zie da je de foto’s ook kunt bijzetten bij klanten die een hond gekocht hebben bij jullie. En wou graag mijn shiba er ook tussen willen zetten?

 

Groetjes sabine

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Mégan schreef:

 

Bonsoir ,

j'ai acheter une femelle shiba inu que j'ai été chercher à l'élevage du Jonc des sources. On m'a dit qu'elle était née chez vous , donc j'aimerais avoir si possible des photos des parents et d'elle petite pour l'album! 
 
Merci d'avance.
Mégan

 

 

 

 

 


 

 

 

Jolien schreef:

 

Hallo, hier enkele foto's van shiba inu Nahla geboren bij het Hezehof!

 

 

 

 


 


Carmen schreef:

 

Beste,

 

In juli kochten wij Jutta, een shiba Inu, bij jullie.  Ze is echt een lieve, aanhankelijke pup en speelse pup. Inmiddels is ze 20 weken oud.  In bijlag vindt u enkele fotootjes.

Ik zocht op internet info omtrent groei vd shiba.  Een teefje wordt gemiddeld 36-28 cm. Momenteel meet Jutta 29 cm (schofhoogte) en is 56 cm lang (neus tem achterste) eigenlijk vind ik haar vrij klein naargelang haar leeftijd of zie ik dit verkeerd?

 

Wanneer zijn shiba's eigenlijk volgroeid?

 

Groeten

 

Carmen

 

 

 

 


 Beste Hezehof, eigenaar en personeel,

 

Zoals belooft een foto van onze Taiki! Geboren 4 februari 2011. Het gaat heel goed met Taiki en zijn enorm blij met de aanschaf van deze hond! In begin even moeilijk gehad met een parasietje. Hier nog kontakt met jullie over gehad. Bedankt voor de service. Gelukkig goed herstelt en zie nu:

 

Er zitten een paar foto's bij om een indruk te krijgen waar onze hond terecht gekomen is. Zie maar welke jullie willen gebruiken voor de site. Wij hopen dat jullie de foto's leuk vinden en zijn dan ook benieuwd naar jullie reaktie.

 

Met vriendelijke groet

 

 

 

 


 

 

Johan schreef:

 

Beste Hezehoffers. Vele groetjes van onzen Boel, nu zes maanden oud. Hij maakt het goed. Bedankt.

 

 

 

 

 


 

 

 

Carmen schreef:

 

Beste,

 

In juli vorig jaar kochten wij onze shiba pup bij jullie.  We zijn zo verliefd geworden op het ras dat we er over nadenken om nog een pup in huis te nemen.  Aangezien we al een teefje hebben zijn we nu op zoek naar een reu, liefst sesam of rood. 

Heeft u momenteel shiba pups en welke kleur?

 

Met vriendelijke groeten

Carmen

 

 

 

 


 

 

 

Manou schreef:

 

Beste,
4 à 5 maanden geleden kochten wij een black and tan shiba inu pup bij jullie.
Jullie noemden hem misschien graag BT, maar ondertussen noemt hij Chiba.
Toen we hem 3 dagen hadden, had ik al wat foto's opgestuurd.

 

 

 

 

 


 

 

 

Joeri schreef:

 

Beste Hezehof,
Wij hebben Nura nu inmiddels al meer dan een jaar geleden aangekocht bij jullie. Ze is nu bijna jaar en 3 maanden en het is echt een fantastische hond.
Bij praktisch elke wandeling is er wel iemand die Nura opmerkt en vol lof is over deze mooie verschijning! Uiteraard vermelden wij graag dat Nura van bij jullie komt, en zo zijn er al enkelen die binnenkort de stap zullen zetten en een Shiba zullen aankopen. Als ze het al niet gedaan hebben! Nura staat al op de website met een foto, maar hier is er eentje die wat recenter is. Op deze foto is Nura ongeveer 1 jaar.
Veel succes met jullie activiteiten!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Jendy schreef:

 

Beste Hezehof,
Wij hebben een shiba inu bij jullie gekocht waar wij zeer gelukkig mee zijn. Wij hebben haar
Kyra genoemd.