Sint Bernard pups zijn er nu te koop. Er bestaan kortharige sint bernard pups, maar het Hezehof heeft langharige Sint Bernard pups te koop. Deze pups zijn raszuiver, maar er is ook een nestje sint bernard pups te koop die gekruist zijn met een berner Sennen.

 

 

Sint Bernard pups worden als volwassen Sint-Bernard honden als reu tot 90 kilo zwaar, en de volwassen teven zijn iets lichter, en kunnen een gewicht halen van 70 kilo.

 

Vroeger werd de sint Bernard vooral gebruikt als reddingshond. Ze ruiken zo goed, dat ze zelfs mensen kunnen opsporen die na een sneeuwlawine enkele meters onder de sneeuw liggen. Nu wordt hij vooral gehouden als huishond.

 

De Sint Bernard is een rustige hond. Hij is zeer slim, en daardoor zeer gemakkelijk af te richten. Hij is vriendelijk van aard, en zeer trouw aan zijn baas en diens hele gezin. Het zijn ook grote kindervrienden. Omdat een Sint Bernard zo rustig van aard is, eet hij in evenredigheid met zijn gewicht, toch niet zoveel. Er zijn honden die veel kleiner en lichter zijn, die meer voeding per dag nodig hebben dan een Sint Bernard. Het is vooral het karakter van een hond die bepaalt hoeveel voeding die per dag nodig heeft. Hoe rustiger een hond is, hoe minder energie hij verbruikt, hoe minder voeding hij nodig heeft. Je wordt dus niet arm als je een Sint Bernard elke dag te eten geeft.

 

Bekijk verschillende foto's van onze Sint Bernard pups en ouders hier

 

Bekijk ons vorig nestje Sint Bernard pups te koop op video hier

en hier

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een sint bernard pupje kochten bij ons.

 

 

Voor meer info over onze sint bernard pups te koop :


Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug