Staffordshire Bull Terrier pups teefjes en Engelse stafford pups reutjes. Staffordshire bull terrier pups te koop in het Hezehof!

 Staffordshire bull terrier pups of in de volksmond Engelse Staffords genoemd, zijn afkomstig uit Engeland. Het is de specialiteit van het Hezehof, omdat wij enkel Staffordshire bull terrier pups verkopen uit de allerbeste bloedlijnen, en van sociale ouders.

 

De engelse stafford pup wordt een 35 tal cm groot, en weegt volwassen tussen de 11 en 17 kilo.Staffordshire bull terriers kunnen zwart, rood, rood wit of volledig wit zijn. Ook elke vorm van een gestroomde kleur komt voor.

 

Deze Staffordshire bull terrier honden hebben zeer weinig vachtverzorging nodig (af en toe eens borstelen ). De Staffordshire bull terriër is zeer aanhankelijk, gehoorzaam, en lief voor kinderen. Je moet de pups natuurlijk socialiseren met kinderen, en ze samen laten opgroeien.

 

Alleen met andere honden kunnen ze soms minder goed omgaan, zeker de volwassen reuen. De Engelse stafford is erg rustig in huis, maar heeft wel voldoende beweging nodig. Het is een ideale hond voor mensen die een grote hond willen bezitten, maar niet de ruimte hebben om een grote hond te houden.

 

Bekijk meer foto’s hier.

 

Bekijk hier de video van de pups samen met hun ouders : engelse stafford pups met ouders.mov + hier

 

Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een engels stafford pupje kochten bij ons.

 


Voor meer info:

 

Het Hezehof

Heesstraat 110

3560 Lummen

Limburg - België

 

Tel : 0032 13/29 36 13 ( vanuit buitenland )

Tel : 013/ 29 36 13 (vanuit België )

of mail naar info@hezehof.be

 

<< Terug